Kennismaken met Idify!

|Het plan|Aanbod|Hobbyisten|Dit ben ik|

“Iemand met een artistiek cadeau verrassen pakt altijd hartverwarmend uit.”

Het begon allemaal met het maken van een schilderij en mensen die er een poster van wilden. De poster is dan ook het eerste product in de webshop. Ik heb inmiddels al veel positieve reacties mogen ontvangen. Fantastisch! Ik word er blij van als ik anderen kan raken met mijn werk.

Dat is dan ook de betekenis van de naam van mijn shop Idify. Idify is de afkorting voor I Did It For You. Ik heb het voor jou gemaakt, ik creëer en deel het met jou. Een cadeautje voor jouw hart of huis (of om iemand mee te verrassen).

Het aanbod

Yes, het begin is er. Het plan is om Idify uit te laten groeien tot een shop waar je een ruim aanbod kunt vinden van artistieke cadeautjes, voornamelijk handgemaakt door hobbyisten. Wanneer het aanbod toe neemt, zul je ook per hobbyist kunnen selecteren. Als je dan iets ziet wat je leuk vindt, kun je uitgebreid kennis maken met werk en de maker ervan.

informatie

Hallo hobbyist,
Ben jij iemand die leuke dingen creëert
en wil je dit werk verkopen?
Neem dan contact met mij op!

Ik ben Carla van Ameijde, hobbyist en eigenares van Idify. De afgelopen jaren heb ik gewerkt voor een internetwinkel gespecialiceerd in spelmateriaal. Ik was verantwoordelijk voor de inkoop, verkoop en alles wat daarmee te maken heeft. Ik ben daar inmiddels mee gestopt om een nieuwe uitdaging aan te gaan: een eigen webshop voor mijn en jouw creatieve werk. De shop moet nog flink gevuld worden…dus aarzel niet om contact met mij op te nemen!

informatie

Klaar voor een leuke shopervaring?