Do It Yourself

DIY-do-it-yourself, zelfmaakideetjes, een zelfmaker : Wij van Idify kennen het plezier van het zelf creëren. Laat je inspireren door ons aanbod. Al onze zelfmaakideeën vind je hier bij elkaar. Het is vaak makkelijker en leuker dan je denkt.

DIY idee

diy-houten-bloem-9-stuks

Met deze houten bloemen kun je echt alle kanten op, ze zijn te versieren met kleurpotloden (zacht effect), viltstiften, verf, stof of ijzerdraad met kralen. Dus creatieveling: je kunt aan de slag!

Hier heb ik een draad gepunnikt en om de bloem heen geplakt. De steel heb ik in de gepunnikte draad gestoken. Dat was wel even duwen, maar er is geen draadje gesprongen! Doordat de draad uit elkaar getrokken wordt, zie je hoe mooi zo’n gepunnikte draad eigenlijk opgebouwd is!

Zeg het met bloemen, zeg het op je eigen manier. 

houten klembord

Dit houten klembord By Woom kun je beschilderen/beplakken (DIY-zelfmaak idee). Misschien heb je wel eens een moodboard gemaakt wat vervolgens ergens in een kast belandt. Met dit klembordje houd je je doelen & dromen op leuke wijze in het zicht doordat je het klembordje als moodboard gebruikt en het als leuke blikvanger neerzet. Als je het klembordje wilt laten zijn zoals ie is, wat absoluut te begrijpen is (natuurlijke uitstraling), dan kun je ervoor kiezen om er collage kaarten in te doen. Je ziet een leuke uitspraak die je inspireert ? Maak een collage en plaats het in je klembordje. Het klembordje kan heel wat velletjes bevatten dus je hebt alle ruimte.

Keep Your dreams alive!