Betaling

De betalingen lopen via 

Voor de betaalmethoden vragen wij geen vergoeding, behalve voor Klarna achteraf betalen. Hiervoor zijn de kosten zo hoog dat wij u een vergoeding van 1,- vragen.

Mollie is een Nederlandse payment service provider en staat als zeer betrouwbaar bekend. Mollie verwerkt alle online betalingen voor onze webshop. Klanten betalen vanuit de online bankomgeving van hun eigen bank. De veiligheid van de transactie wordt gegarandeerd door de bank van de klant. Wanneer dit gedaan is, bevestigt de bank de betaling direct en wordt de klant teruggestuurd naar onze webshop.

U kunt betalen met deze betaalmethoden:

Betaalmethodes IDIFY

Je hebt geen account nodig voor het plaatsen van een bestelling. Het hebben van een account heeft echter wel voordelen. Je hoeft je persoonlijke gegevens maar één keer in te vullen en je kunt je bestellingen terugzien. Belangrijk om te weten; wij bewaren geen bankgegevens, deze lopen veilig via jouw eigen bank.

Is de betaling door een storing mislukt? Dan wordt je bestelling automatisch geannuleerd. Plaats de bestelling opnieuw of neem contact met op ons.

Maakt u gebruik van een VPN verbinding, kijk dan even onder het volgende kopje.

Door het gebruik van een VPN verbinding kan het voorkomen dat de systemen van de banken u niet kunnen plaatsen. Zorg ervoor dat uw VPN op Nederland staat en gebruik de Split-tunneling functie van uw VPN-profider (of pauzeer 5 min. uw VPN verbinding). Onze website is SSL versleuteld en de betalingen lopen veilig via het betaalsysteem Mollie.

Idify Home & Heart Gifts maakt gebruik van de KOR (kleineondernemingsregeling) van de Belastingdienst. Dat betekent dat Idify vrijgesteld is van BTW. De genoemden prijzen op de website zijn daarom zonder BTW en ook op de factuur zal geen BTW staan.

Verzending

Wij brengen standaard 4,99 euro in rekening voor de verzending. Boven het aanschafbedrag van 35,- euro is je verzending gratis. Voor de verzending van kaarten geldt een korting van 3,- (1,99 ipv 4,99) zolang je onder de 10,- blijft.

Standaard 4,99 euro
Gratis >35,-
Korting bij kaarten (1,99 ipv 4,99)

Bestellingen voor 13:00 uur gedaan, worden vandaag verzonden. Na onderling overleg kan er een uitzondering gemaakt worden.

Bezorging: 1-2 werkdagen.
De verzending loopt via PostNL en DHL (wij leveren alleen in Nederland).

Wanneer je voor 13:00 uur bestelt wordt jouw pakket nog diezelfde dag verzonden. Je kunt je pakket over het algemeen de volgende dag verwachten.

Uiteraard ontvang je van ons een track & trace code om je bestelling te kunnen volgen. Mocht de eerste levering niet lukken kan je online een nieuw afspraak maken of een ander afleverpunt kiezen (met de betreffende verzendservice).

Via de track & trace code kun je je pakket volgen. Mocht je pakket ernstige vertraging oplopen of zelfs zoekraken, neem dan contact met ons op. Wij zorgen voor een passende oplossing.

De artikelen worden goed verpakt verzonden. Jammer genoeg gaat het soms mis bij de verzending.

  • Mocht je pakket er beschadigd uitzien, meldt dat direct bij de bezorger (deze maakt dan een aantekening).
  • Zie je aan de buitenkant dat je bestelling beschadigd is, accepteer de levering dan niet.
  • Kom je er bij het uitpakken achter dat er iets beschadigd is, meldt dit dan direct bij ons. Wij zorgen voor een passende oplossing.

Informatie over het retourneren vind je hier: retourneren.

Klaar voor een leuke shopervaring ?